Service și piese de schimb

Service specializat în 7 locații din țară și piese de schimb de cea mai înaltă calitate

Progresul tehnologic a făcut posibilă evoluția umană și, implicit, a facilitat dezvoltarea diverselor industrii, indiferent de domeniu.Astfel, fiecare proiect de mare amploare aflat în derulare are nevoie de condiții optime pentru a putea fi încheiat cu succes.

Evenimentele neprevăzute, însă, pot apărea oricând și oriunde. Energen pune la dispoziția clienților săi soluții eficiente care vin în întâmpinarea situațiilor de urgență. Echipa de dispecerat tehnic oferă asistență 24/7, astfel încât puteți face o sesizare ori de câte ori aveți o problemă care vă ține pe loc.

Iar dacă în urma verificărilor efectuate se constată defecțiunea unor echipamente, Energen vă stă la dispoziție cu servicii de service pentru diagnosticarea problemelor apărute și cu soluțiile necesare lucrărilor de mentenanță, astfel încât reparațiile să fie efectuate în cel mai scurt timp posibil.

Având la dispoziție o gamă variată de piese de schimb și accesorii, echipa noastră este instruită să asigure service-ul în toate cele 7 puncte de lucru din țară: București, Satu-Mare, Sibiu, Bacău, Cluj, Constanța și Timișoara.

 

Oferim garanție maximă

Toate piesele de schimb vor fi montate numai de către personal specializat, garantând, astfel, calitatea lucrărilor de reparație. De altfel, utilizăm doar echipamente și materiale de lucru de calitate superioară și, în plus, asigurăm garanția maximă pentru produsele pe care le oferim.

Cu o experiență solidă în ceea ce privește procesul de întreținere și reparație a echipamentelor folosite pentru furnizarea de energie sau ca back-up pentru conexiunea la rețeaua electrică, divizia noastră de service vă asigură și reviziile necesare echipamentelor de electroalimentare în situații de urgență, astfel încât să vă puteți baza fără niciun fel de griji pe soluțiile energetice pe care le oferim.