Închiriere generatoare

Energie de închiriat pentru proiecte duse la bun sfârșit

Generatoarele de curent electric Energen vin în ajutorul proiectelor dumneavoastră, oferind soluțiile potrivite pentru o varietate de aplicații, precum sănătate, comerț, telecomunicații sau evenimente. 

Închiriem generatoare de curent cu puteri cuprinse între 15 – 600 kVA. Livrăm oriunde în România, oferim suport 24/7 și mentenanță.

Fie că vorbim despre activități comerciale, (precum un stand cu produse tradiționale la un festival culinar), despre activități de divertisment (precum organizarea unui concert sau a unei petreceri în aer liber) sau despre orice altă activitate care necesită alimentare continuă cu energie electrică, Energen vine în sprijinul dumneavoastră!

Generatoarele sunt echipate cu motoare diesel de ultimă generație asigurând astfel un consum și nivel de zgomot reduse.Toate produsele noastre se pot livra cu AAR (anclanșarea automată a rezervei): atunci când este contectat la rețea, panoul detectează întreruperile de curent și pornește automat pentru a furniza curent electric chiar și atunci când pică rețeaua principală.

Uneori, achiziționarea unui generator poate fi o investiție prea mare pentru o activitate pe termen scurt. Acest lucru nu înseamnă, însă, că electricitatea nu este la fel de indispensabilă ca în oricare alt proiect. Pentru astfel de situații, Energen vă oferă serviciul de închirieri pentru generatoarele de curent electric.

Așadar, puteți beneficiați de aparatura de care aveți nevoie în așa fel încât ideile și proiectele dumneavoastră să fie alimentate cu energia necesară, fără să achiziționați, însă, echipamentul necesar!

Asigurăm servicii complete asociate închirierii echipamentelor noastre: transport, instalare și punere în funcțiune, întreținere și intervenții, rezervoare externe combustibil.

 

Suplinim deficitul resurselor de care dispuneți

Serviciul de închirieri oferit de Energen vă asigură curent continuu și în cazul în care locația nu vă permite racordarea la rețeaua electrică. Așadar, proiectele dumneavoastră vor fi alimentate cu energia de care aveți nevoie oriunde vă aflați, indiferent de resursele disponibile în zona respectivă.

Concomitent, beneficiați de asistență tehnică la montaj din partea Energen, pentru a vă asigura că toate sistemele vor funcționa în parametri optimi pentru nevoile dumneavoastră. Toate generatoarele oferite de compania noastră beneficiază de sisteme de oprire și pornire prin SMS sau e-mail. În același timp, dispozitivele Energen sunt monitorizate permanent prin GPS, pentru a fi mereu la curent cu eventualele mutări sau cu situațiile mai puțin plăcute (precum furturile, spre exemplu).

Monitorizarea combustibilului cu ajutorul căruia funcționează generatoarele este, de asemenea, foarte simplă, întrucât toate sistemele noastre beneficiază de control la distanță prin care se poate observa nivelul combustibilului disponibil.

Așteptăm cu interes cererea dumneavoastră la tehnic@energen.eu, telefon: 0728 36 36 29.