Control de la distanță

Fără situații scăpate de sub control

Oricât de implicat ați fi în proiectul dumneavoastră, nu puteți fi chiar permanent acolo! Tocmai de aceea, Energen vă vine în ajutor oferind sisteme de monitorizare la distanță a echipamentelor industriale mobile și fixe. Monitorizarea se face prin internet sau rețea telefonică (GSM), în funcție de nevoile și preferințele dumneavoastră. În acest fel, veți fi mereu la curent cu ce se întâmplă cu echipamentele pe care le utilizați fără să fie necesar să fiți prezent fizic acolo!

 

Cum vă poate ajuta sistemul de monitorizare la distanță

Principalul rol al sistemul de monitorizare la distanță este acela de a preîntâmpina eventualele defectări ale generatoarelor utilizate. Astfel, cu ajutorul acestui sistem pot fi prevenite situațiile neplăcute de probleme de funcționaliate a echipamentului. În cazul unor defecțiuni, program nostru de monitorizare și control de la distanță asigură o intervenție rapidă și eficientă direct la sursa problemei, pentru ca generatoarele dvs. să fie din nou în funcțiune în cel mai scurt timp posibil.

 

Cui îi este destinat acest serviciu?

Acest sistem ajută, în primul rând, acele companii care nu dispun de resurse umane (fie din punctul de vedere al numărului, fie al calificării în domeniu) pentru monitorizarea echipamentelor. De asemenea, este extrem de util în cazul echipamentelor amplasate în zone inaccesibile, cum sunt, de pildă, multe dintre turnurile de telecomunicații. 

Totodată, sistemul de monitorizare la distanță este vital acolo unde funcționarea continuă a echipamentelor este fundamentală (de exemplu, în cazul unei clinici medicale sau a unei linii de producție). Acest sistem poate transforma externalizarea serviciului de supraveghere, mentenanță și reparație a echipamentelor într-o tranziție foarte ușoară!

 

Cum funcționează sistemul de monitorizare la distanță?

Sistemul de monitorizare la distanță asigură supravegherea 24/7 a echipamentelor pe
care le utilizați, urmărind o serie de parametri de funcționalitate. Astfel, atunci când apar eventuale avarii sau defecțiuni, sistemul avertizează atât beneficiarul, cât și dispeceratul de mentenanță în legătură cu acestea, în decurs de câteva minute, prin SMS și e-mail.

Monitorizarea la distanță permite execuția unor comenzi în regim remote (precum pornire/oprire), monitorizare prin GPS a locației echipamentelor, senzori de ploaie și afișarea nivelului combustibilului disponibil.