Telecomunicatii

Era vitezei impune măsuri suplimentare pentru conexiuni permanente

 

Nevoile oamenilor de a fi conectați în permanență la o sursă de comunicare a atins noi dimensiuni în era digitală în care trăim. Astfel, lumea a devenit dependentă de acces în mod constant la telefonie, internet, radio și televiziune, iar o întrerupere a acestor conexiuni poate provoca valuri de nemulțumiri în rândul utilizatorilor de rețele și poate conduce la adevărate dezastre în businessuri din aproape orice sector.

Așadar, este esențial ca rețelele de telecomunicații să-și mențină furnizarea serviciilor la cele mai înalte standarde. Mai mult decât atât, în cazul telefoniei mobile și internetului  asigurarea unor viteze care să satisfacă până și cele mai exigente cerințe ale pieței este vitală.

Echipamentele de pe turnurile de telecomunicații sunt nevoite să facă față oricărei situații, astfel încât utilizatorii rețelelor să beneficieze de o conexiune stabilă oriunde s-ar afla. Iar pentru ca acest lucru să fie posibil, alimentarea panourilor electrice ale shelterelor sau ale minishelterelor ar trebui să fie ultima grijă a echipelor de intervenție. 

Energen vă oferă grupuri electrogene diesel și surse neîntreruptibile de curent UPS concepute să asigure electroalimentarea continuă a echipamentelor dvs. de telecomunicații, astfel încât situațiile critice să nu afecteze în niciun fel funcționarea acestora.

Mai mult decât atât, serviciile noastre de control de la distanță vă pot fi de folos atunci când locația unui turn nu facilitează intervenția rapidă.