Închiriere și construcții

Asigurăm continuitate lucrărilor de construcții

 

Piața construcțiilor se află într-un trend de creștere continuă, indiferent la ce sector ne referim. În același timp, însă, nevoile de eficientizare a proceselor de lucru și cele de micșorare a timpului de executare a lucrărilor sunt tot mai acerbe.

De aceea, branșamentul electric pentru organizarea de șantier trebuie să fie cât mai bine pus la punct, astfel încât proiectul să decurgă fără niciun fel de probleme indiferent de locația în care este derulat – în inima oraşului sau la o distanţă considerabilă de reţeaua electrică.

Iar pentru situațiile critice, în care întreruperea electroalimentării vă poate afecta fluxul de lucru, foarte importantă devine alimentarea de siguranță de care niciun șantier nu se poate lipsi.

Energen vă stă la dispoziție cu cele mai bune soluții în acest sens, oferind sisteme de alimentare cu generatoare diesel și surse neîntreruptibile de curent UPS, special concepute pentru a asigura funcționarea continuă a tuturor echipamentelor utilizate, indiferent de situație.

În funcție de nevoile dvs., grupurile electrogene pot fi doar închiriate, Energen garantându-vă, și în acest caz, aceleași beneficii privind asistența tehnică asigurată 24/7 și disponibilitatea echipelor mobile de intervenții de a vă veni în ajutor oricând este necesar.