Sănătate

Responsabilitate în sănătate

 

Sectorul sănătății – atât cel public, cât și cel privat – se numără printre cele mai delicate sectoare care compun sistemul social al unei țări. De aceea, nu există loc pentru dezechilibre în procesul de asigurare a performanţei și calității serviciilor medicale, în special atunci când vine vorba despre realizarea unor tratamente care presupun utilizarea tehnologiilor moderne, a operațiilor chirurgicale sau a respectării normelor privind păstrarea probelor biologice, a medicației și a substanțelor utilizate în actul medical.

Așadar, responsabilitatea absolută este una dintre cele mai importante provocări în desfășurarea serviciilor de sănătate, iar crearea, menținerea și îmbunătățirea tuturor condițiilor necesare salvării de vieți omenești sunt vitale pentru atingerea acestui obiectiv.

De aceea, electroalimentarea unităților medicale și a celor spitalicești deține un rol major în derularea tuturor proceselor ce țin de acest sistem. Pentru eventualele situații critice, însă, în care nu există loc de greșeli, Energen vă oferă grupuri electrogene diesel, pe gaz și surse neîntreruptibile de curent UPS special concepute pentru a asigura funcționarea continuă a oricărui consumator de energie din incintă.

Astfel, sistemele noastre de alimentare de siguranță cu generatoare diesel sunt pregătite să preia activitatea de alimentare cu energie electrică a întregii unități, în timp ce sistemul de alimentare continuă de tip UPS se va asigura că acest lucru are loc în mod automat, fără să existe niciun moment de întrerupere a alimentării cu energie electrică.