Comerț

Grupuri electrogene și sisteme UPS pentru cei care nu-și permit pauze în activitățile lor de comerț

 

Industria comerțului continuă să se dezvolte intens, iar principalele tendințe care remodelează acest sector sunt tot mai orientate către calitate și promptitudine. De aceea, desfășurarea fără cusur a activităților de comerț este vitală în conturarea modului în care fiecare jucător din piață își stabilește poziția în ochii celui mai important dintre participanții la acest proces – clientul.

Astfel, dacă desfășurați activități de comerț, este foarte important să dispuneți de toate resursele necesare și de back-upurile impuse de situațiile de urgență pentru   vă asigura că minimalizați riscul apariției oricăror factori care ar putea împiedica bunul mers al lucrurilor. Iar energia electrică este una dintre cele mai importante aceste resurse.

Indiferent de dimensiunea unui business din aria comercială, alimentarea cu energie electrică este fundamentală iar luarea unor măsuri de siguranță pentru a preveni eventualele situații de criză este, de asemenea, esențială.

Cunoscând din proprie experiență toate aceste lucruri, Energen vă pune la dispoziție cele mai sigure soluții de back-up pentru momentele critice, oferind grupuri electrogene diesel și surse neîntreruptibile de curent UPS, special concepute pentru a asigura funcționarea continuă a tuturor echipamentelor utilizate în timpul unei întreruperi de curent electric.

Acest lucru oferă garanția continuității funcționării tuturor aparaturilor și echipamentelor folosite, generatoarele preluând alimentarea acestora cu energie electrică, în timp ce sistemul UPS se va asigura că trecerea la grupul electrogen are loc în mod automat, fără să existe niciun moment de întrerupere a electroalimentării.