Supermarket

Condiții optime pentru produsele perisabile, chiar și în situațiile critice

 

Baza întregului mecanism economic este formată din nevoia de consum, iar satisfacerea acestei nevoi presupune livrarea continuă a tuturor bunurilor și serviciilor cerute de piață. Astfel, este absolut obligatoriu ca orice business bazat pe consumerism să funcționeze impecabil în relațiile pe care le dezvoltă cu cei care apelează la produsele lui.

De aceea, alimentarea cu energie electrică se numără printre cele mai importante aspecte atunci când vine vorba despre asigurarea unui proces constant de satisfacere a nevoilor consumatorului și de păstrare într-un mod adecvat a tuturor produselor destinate vânzării, indiferent de categoria din care acestea fac parte.

În consecință, magazinele universale – în special supermarketurile, hypermarketurile și marile centre comerciale – au nevoi suplimentare pentru desfășurarea activității în condiții optime și respectarea tuturor normelor legislative.

Energen oferă grupuri electrogene ce funcționează pe diesel și gaz pe care vă puteți baza în orice situație critică în care echipamentele și aparatura dvs. – de la frigidere și congelatoare dedicate produselor perisabile, până la case de marcat și firme luminoase – rămân fără energie electrică.

De asemenea, sistemele noastre de alimentare continuă de tip UPS vor avea grijă ca trecerea la generator să aibă loc în mod automat, fără să existe niciun moment de
întrerupere a alimentării consumatorilor de curent folosiți.