Redefinim
energia

Despre Noi

Energia electrică este mai mult decât „combustibilul” aparaturii din jurul nostru. Este o parte importantă a vieții noastre de zi cu zi. De la banalul bec, până la cele mai sofisticate sisteme informatice, electricitatea face totul să funcționeze și să ne facă viața mai bună.

Astfel, nu ne putem imagina viața fără electricitate. Încă din prima zi din care a fost descoperită, această resursă a fost vitală pentru evoluția umană, păstrându-și importanța până în zilele noastre. Iar istoria stă martor tuturor transformărilor sociale și antropice pe care electricitatea le-a adus. Iluminarea caselor și a străzilor, revoluția industrială, Internetul – toate au fost catalizate de accesul la curentul electric.

Fiind dominată de tehnologie, lumea de astăzi a atins viteze fenomenale care nu permit nicio întrerupere de alimentare instantanee. Din această cauză, utilizarea generatorului nu este un lux, ci mai degrabă devine o necesitate. Având capacitatea și experiența necesară pentru a înțelege nevoile clienților, ENERGEN oferă soluții prompte celor care au nevoie de servicii energetice eficiente.

Fie că vorbim despre echipamente medicale sau sisteme de sonorizare pentru un festival în aer liber, compania noastră oferă soluții care să asigure funcționarea acestora în condiții perfecte, indiferent de situație. Cunoștințele și experiența noastră în domeniu ne recomandă ca parteneri în proiectele pe care le desfășurați sau visați să le întreprindeți!

Divizia noastră de service asigură mentenanța grupurilor electrogene și oferă suport pe tot teritoriul României. De asemenea, clienții noștri pot beneficia de servicii tehnice de înaltă calitate prin intermediul rețelei noastre de vânzări. Aceste produse își găsesc utilitatea în diverse domenii, îmbinându-se perfect cu nevoile dumneavoastră.

Investim în colaborări pe termen lung.

Sistemul nostru reprezintă o soluție eficientă și completă de alimentare electrică, ușor de configurat, astfel încât satisface o gamă variată de necesități din punct de vedere energetic.

ENERGEN este un partener de încredere care asigură oamenilor soluții neîntrerupte de putere prin îmbunătățirea serviciilor energetice, proiectând și instalând generatoare de înaltă calitate, menite să depășească așteptările clienților.

Compania ENERGEN este specializată în proiectarea, fabricarea și comercializarea generatoarelor de curent, oferind clienților servicii de consultanță tehnică, instruire, instalare și întreținere a produselor.

Datorită vastei noastre experiențe, putem oferi soluții eficiente chiar în cele mai dificile condiții pentru desfășurarea unor proiecte de mare amploare precum construcții, telecomunicații, centre de date, hoteluri, clădiri rezidențiale, supermarketuri, centre sportive, spitale, centre de cercetare, instituții de învățământ și fabrici industriale din întreagă țară.

Partenerii dumneavoastră în orice proiect.

Soluții inovatoare de energie, bazate pe cele mai avansate tehnologii.

ENERGEN oferă generatoare de înaltă fiabilitate, aprobate cu certificări internaționale de calitate și echipate cu cele mai bune motoare din lume și cu alternatoare cunoscute pentru performanța pe care o oferă, astfel încât să satisfacem exigențele tuturor proiectelor pentru diferite game de producție și servicii de asistență tehnică.

Toate activitățile de producție se desfășoară în conformitate cu criteriile ISO, precum și cu legile și principiile privind condițiile de muncă referitoare la mediu și sănătate.

Având la bază o echipă de oameni profesioniști și bine instruiți, ne propunem să fim competitivi în ceea ce privește furnizarea produselor profesionale și a serviciilor de înaltă calitate.

Nu ne gândim doar la prezent, ci și la viitor, oferind clienților noștri o viață mai ușoară cu tehnologii avansate și soluții inovatoare de energie.

Energen se situează printre cele mai fiabile și recunoscute companii din acest sector, oferind:

Furnizarea de energie electrică prin intermediul unei soluții optime pentru a menține încrederea și confortul clienților;

Asistență tehnică în timp util pentru a oferi servicii continue și a monitoriza produsele, prevenind astfel apariția problemelor;

Produse la prețuri rezonabile și de cea mai înaltă calitate, respectând toate reglementările în vigoare;

Colaborare strânsă și continuă cu furnizorii, asigurând îmbunătățirea rezultatelor și a serviciilor oferite.

Misiune și perspective de viitor

Misiunea noastră constă în satisfacerea cerințelor de energie electrică ale utilizatorilor finali și ale furnizorilor de servicii din întreaga țară, pentru a-și menține activitățile neîntrerupte cu ajutorul unor produse de cea mai bună calitate, la prețuri rezonabile.

Valorile fundamentale ale companiei noastre conferă produselor fiabilitate, calitate, inovație și sustenabilitate.

Datorită produselor noastre exclusiv concepute și orientate pe nevoile și serviciile clienților noștri și, de asemenea, bazate pe o abordare constantă de îmbunătățire, vom continua să adăugăm valoare vieții.

De altfel, prin experiența pe care am obținut-o de-a lungul timpului, am îmbunătățit neîntrerupt calitatea serviciilor noastre.

Ne propunem ca și pe viitor să acționăm în conformitate cu cerințele legale prin intermediul sistemului nostru de management integrat, stabilit în conformitate cu viziunea, misiunea, principiile și valorile noastre, contribuind astfel la dezvoltarea durabilă.

Viziunea noastră – putere neîntreruptă pentru evoluții continue!

Soluțiile oferite de Energen cuprind o varietate de aplicații, precum sănătate, comerț, evenimente sau telecomunicații, pentru ca proiectele dumneavoastră să nu cunoască limitări în dezvoltare.

Viziunea noastră în ceea ce privește sistemele și echipamentele pe care le construim este calitatea. Îmbinăm cunoștințele și experiența cu pasiunea pentru domeniul energiei, pentru a le oferi clienților noștri doar echipamente la cele mai înalte standarde ale calității. De asemenea, depunem eforturi permanente pentru a ne îmbunătăți procesul de producție și timpii de livrare.

Energen își are linia de producție în România și exportă echipamente în peste 6 țări, fiind prezenți cu birouri de vânzări în Marea Britanie și Franța. Nu ne oprim, însă, doar la a livra produse foarte bune, ci ne implicăm în proiectele dumneavoastră. Energen oferă tot suportul necesar în urma procesului de vânzare, pentru ca soluțiile oferite de compania noastră să fie integrate cât mai rapid și eficient.

Echipa noastră se asigură de eficacitatea sistemelor pe care le utilizați pentru a obține cel mai bun randament în urma achiziției. Soluțiile tehnice pe care le oferim acoperă atât necesitățile simple, cât și cele mai complexe nevoi ale proiectelor dumneavoastră. Implementăm cu succes EPS (Energen Paralleling System) pentru grupuri electrogene în paralel, integrăm generatoarele noastre cu orice BMS (Building Management System) și sincronizăm grupurile electorgene cu rețeaua.

Astfel, oricare ar fi necesitățile planului dumneavoastră, împreună vom găsi soluțiile optime!

Solicită informații


* câmpuri obligatorii

Prin utilizarea acestui formular, ești de acord cu prelucrarea și stocarea datelor personale furnizate. Pentru a afla mai multe detalii, te rugăm să citești Politica de Confidențialitate.