Instituții de invățământ

Energie pentru Educație

 

Progresele tehnologice avute în ultimul deceniu și dinamica în care funcționează societatea au o influență puternică inclusiv asupra sistemului de educație.

Astfel, „școala viitorului” trebuie să fie bazată pe programe concentrate pe sprijinirea dezvoltării unei culturi organizaționale constructive în unitățile de învățământ, iar elevii, studenții și profesorii trebuie să beneficieze de toate condițiile necesare desfășurării activităților educaționale. 

Printre cele mai importante aceste condiții se numără alimentarea continuă cu energie electrică. Atât progresul educațional, cât și siguranța copiilor în școli depind de această resursă devenită, în prezent, vitală pentru orice sector din mediul social și nu numai.

Așadar, pentru a preîntâmpina eventualele situații de urgență, Energen vă stă la dispoziție cu sisteme de alimentare de siguranță cu generatoare diesel și surse neîntreruptibile de curent UPS concepute să asigure funcționarea continuă a tuturor consumatorilor de curent din unitățile de învățământ, indiferent de situație. 

In cazul unei pene de curent sau a unei defecțiuni care afectează procesul de electroalimentare, generatoarele noastre sunt pregătite să preia activitatea de alimentare cu energie electrică a incintei, în timp ce sistemul UPS se va asigura că acest lucru are loc în mod automat, fără să existe vreun moment de întrerupere a curentului electric.