Instituții de stat

Siguranță în electroalimentare pentru buna funcționare a sistemelor instituțiilor statului

 

Indiferent de sectorul din care fac parte, instituțiile de stat au responsabilități enorme cu privire la serviciile de care societatea are nevoie pentru a funcționa în mod organizat. 

De la Educație, Sănătate, Finanțe și Administrație Publică, până la Justiție, siguranța cetățenilor, Afaceri Interne și Apărare Națională, orice instituție trebuie să-și îndeplinească rolul fără niciun fel de impediment atunci când vine vorba despre deservirea cetățenilor.

Iar la baza funcționării oricăror instalații, dizpozitive și echipamente folosite în acest sens stă, în mod negreșit,alimentarea cu energie electrică .  O simplă întrerupere de curent electric poate afecta grav oricare dintre sistemele utilizate în sectoarele publice, împiedicând bunul mers al lucrurilor și producând pagube însemnate în milioanele de evidențe deținute de fiecare instituție de stat.

Energen vă oferă grupuri electrogene diesel și surse neîntreruptibile de curent UPS concepute să asigure funcționarea continuă a consumatorilor de electricitate, indiferent de situație.

Sistemele noastre de alimentare de siguranță cu generatoare diesel sunt pregătite să preia activitatea de electroalimentare în orice moment apare o situație critică, iar sistemele UPS se vor asigura că acest lucru are loc în mod automat, fără să simțiți vreo  clipă lipsa alimentării cu energie electrică a echipamentelor din instituție sau efectele ei.