Birouri și bănci

Soluții energetice pentru birouri și bănci

 

Digitalizarea are un impact colosal asupra multor sectoare economice, iar provocările aduse de acest proces nu lasă loc de întârzieri atunci când intervine problema alinierii la fluxul normal de lucru. Practic, dependența de tehnologie a ajuns la cote maxime, iar viteza cu care lucrurile se desfășoară în era digitală a schimbat ritmul normal de livrare a serviciilor din foarte multe domenii.

Sistemul bancar, spre exemplu, nu ar mai putea funcționa fără toate beneficiile dezvoltării tehnologiei, și până și o mică pană de curent ar putea cauza un adevărat dezastru într-un sediu al unei instituții din acest sector. În același timp, munca a milioane de companii din întreaga lume este, de asemenea, puternic bazată pe tot ce înseamnă dispozitive, programe și sisteme informatice.

Astfel, într-un birou în care lucrează zeci de angajați până și simpla defectare a aparatului de aer condiționat ar putea provoca un disconfort semnificativ. Imaginați-vă, însă, ce situație ar putea fi generată de o problemă privind alimentarea cu energie electrică și întreruperea funcționării tuturor aparatelor și electronicelor utilizate.

Energen oferă soluții care vin în întâmpinarea oricăror probleme de acest fel, punând la dispoziția clienților grupuri electrogene diesel și surse neîntreruptibile de curent UPS concepute să asigure toate condițiile necesare desfășurării activității, indiferent de situație. Astfel, în cazul unei defecțiuni care afectează alimentarea cu energie electrică a biroului dvs. sau a sediului instituției pe care o reprezentați, generatoarele noastre sunt pregătite să preia activitatea de alimentare a dispozitivelor folosite, în timp ce sistemul UPS se va asigura că acest lucru are loc în mod automat, fără să existe vreun moment de întrerupere a energiei electrice.